Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Τριήμερο αϋπνίας.

0 σχόλια
Πάρα πολλοί φίλοι, ρωτούν τις τελευταίες μέρες "γιατί δεν γράφουμε", για πολλά γεγονότα, που τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν και ανησυχούν μήπως μας διαφεύγει η σημασία τους ή μήπως περάσουν απαρατήρητα.

Διαβεβαιώνουμε ότι δεν πρόκειται για αυτό. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι εξελίσσονται ταυτόχρονα τόσα πολλά, ώστε θα μπορούσαμε όλη την ημέρα να γράφουμε ενδιαφέροντα πράγματα. Καταλυτικά, αποκαλυπτικά γεγονότα, σε γρήγορους χρόνους, που (πράγματι) πολλές φορές ούτε εμείς τα προλαβαίνουμε. Υπάρχει όμως καιρός για να γνωστοποιηθούν και να αξιολογηθούν.

Επισημαίνουμε εξάλλου, ότι το ιστολόγιο είναι ένα εργαλείο σημαντικών σχολιασμών και επισημάνσεων. Δεν είναι εφημερίδα.

Επειδή αυτήν την εβδομάδα όντως πολλά και σημαντικά εξελίχθηκαν, αυτό που έχουμε να υποσχεθούμε είναι ένα τριήμερο αϋπνίας για το επαγγελματικό σύστημα που μας παρακολουθεί, από σήμερα ως την Δευτέρα. Ένα σερί αναρτήσεων ετοιμάζεται.

Επεξήγηση:
(Επαγγελματικό σύστημα δεν το ονομάζουμε αυθαίρετα. Έτσι αυτο-ονομάζονται και απαξιωτικά αναφέρουν εμάς ως "ερασιτέχνες". Το οποίο φυσικά και ισχύει, αφού εμείς δεν βγάζουμε εδώ μεροκαματάκι, αλλά καταθέτουμε εθελοντικά - και με προσωπικό κόστος την άποψή μας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

κλικ ============= Η εφημερίδα "κοινωνική" "το φαινόμενο 16χρονη πόλη" (ανάρτηση)

Labels