Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010

Απάντηση Μεντζελίδη (αφήνει όλα τα ερωτήματα αναπάντητα) για τους "ενοικιαζόμενους".

0 σχόλια
(Ιστορικό)
Στις 13/2/2010, στο βίντεο από το www.halkidona.gr, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων της Νίκαιας αναφέρει το θέμα με τους ενοικιαζόμενους υπαλλήλους από την ΔΕΕΠΑΠΕΚ του Δήμου Κορυδαλλού Αθλητικό οργανισμό του Δήμου Νίκαιας.


Ακολουθούν αναπαραγωγές και αναρτήσεις άλλων ιστολογίων και αίτηση - ερώτημα από δυο Δημοτικούς Συμβούλους. Η αίτηση Διάκου - Ψαρρού, που έγινε στις 26/2/2010,έχει αποδέκτες τον κύριο Δήμαρχο, και τους κυρίους Βράκα και Ευθυμιάδη και αναφέρει:
"Επιθυμούμε να μας ενημερώσετε εγγράφως, σχετικά με τις Δημοτικές Επιχειρήσεις, πόσοι εργάζονται σ’ αυτές και ποια είναι η απασχόλησή τους με οποιανδήποτε σχέση εργασίας ;

Επιβεβαιώνετε ή διαψεύδετε τις πληροφορίες ότι υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός εργαζομένων που πληρώνονται από το Δήμο Κορυδαλλού μέσω νομικών προσώπων ή της Δ.Ε.Π.Α.Π.Ε.Κ. και απασχολούνται στο γειτονικό Δήμο της Νίκαιας ;

Παράλληλα, θέλουμε να μας γνωστοποιήσετε ποια σχέση συνεργασίας διέπει τον κ. Λευτέρη Λιναρδάτο, πρώην εργαζόμενο του Δήμου Κορυδαλλού με το Δήμο ή με Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου. Είναι έμμισθη ή όχι και αν ναι ποιο το ύψος της αμοιβής και πως έχει προσδιοριστεί αυτό;"

Με έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, (15 Μαρτίου) διαβιβάζεται στην Περιφέρεια Αττικής η αίτηση. Το έγγραφο του ΥΠΕΣ καταλήγει: "...παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες, ενημερώνοντας τους ενδιαφερόμενους και την υπηρεσία μας για τα αποτελέσματα των ενεργειών σας..."


Ως αποτέλεσμα όλων αυτών, προέκυψε η ακόλουθη "έγγραφη απάντηση του κυρίου Μεντζελίδη προς τον κύριο Διάκο, (αριθμ. πρωτοκ: 11079, 22-03-2010 η οποία από ότι ανέφερε σε εμάς ο κύριος Διάκος έφτασε στα χέρια του μία μέρα μετα. Φυσικά φροντίσαμε να την έχουμε σε αντίγραφο.
Παρακαλούμε να κάνετε την σύγκριση ερώτησης και απάντησης.

Το δικό μας πρώτο σχόλιο είναι ότι:
όχι μόνο δεν δίνεται ικανοποιητική απάντηση, αλλά οι απορίες μεγαλώνουν.

Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να λυθούν όλες οι απορίες μας και ότι είναι απαραίτητο για να γνωρίζουν όλοι οι πολίτες την αλήθεια. Οι ενέργειές μας θα είναι άμεσες.
Για τις ενέργειες αυτές και για το αποτέλεσμά τους, από τον τύπο και από το κεντρικό μας ιστολόγιο, θα ενημερώνουμε τους πολίτες
.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

κλικ ============= Η εφημερίδα "κοινωνική" "το φαινόμενο 16χρονη πόλη" (ανάρτηση)

Labels